Tiingelinn – Linn Andersson

Hemma mys, blom-fix och bristningar

Hej finisar!

Hoppas allt är bra med er.

Igår vakande jag efter en god nattsömn och var på strålande humör. Gör så mycket med en när man fått sova ordentligt. Jag övade lite på att binda bukett som ingår i min floristutbildning jag går. Gjorde även lite fint i mina krukor/ vaser från Majascottage. Får alltid frågor varifrån e kommer. De är handgjorda och så fina, samt när man köper där går en andel till cancerfonden vilket är väldigt fint.

Sedan gosade jag massor med Belle när hon var vaken, vi tittade på TV, myste ner oss i bäddsoffan på nedervåningen och hade det bra. Gud vad mysigt det är med en nyfödd bebis. Just nu ligger hon på mig och sover medan jag uppdaterar er här. Påminner så mycket om när jag fick min Tindra. Då brukade jag blogga när hon sov.

Tänkte även ta upp detta med bristningar i detta inlägget. Nämnde det lite under min graviditet när de börja dyka upp. Det är ju sååå vanligt att få under en graviditet, vanligare att få än att inte få. Man kan även få bristningar annars med, om man tex får bröst väldigt snabbt, eller går upp snabbt i vikt osv osv. Tyvärr kan man inte påverka det så mycket. Det är en så känslig grej många mår dåligt och skäms över. Men som jag alltid sagt, det är som tatueringar på att man burit barn, När jag väntade Tindra fick jag inte en enda. Men efter henne bär jag med mig ett kejsarsnitts-ärr. Juvelia fick jag en bristning med någon dag innan hon föddes. Tyckte det var så typiskt men i efterhand känns det som att det var ” meningen”. Denna gången fick jag en lite större som ni kommer se längre ner på bild. Mådde så dåligt över denna men samma där, det är naturligt. Varför är det så skamligt med små vackra bristningar.

( Reklam ) Har inte betalt för att skriva detta men har samarbete på instagram så märker ifall att.

 

Något som kan hjälpa mot bristningar.

Jag har lugnat ner mig och börjat acceptera min kropp precis som den är. Smörjer in bristningarna med Bio-oil och de bleknar verkligen av det. Den från Juvelia är ” vit” nu eller vad man ska säga istället för röd som de är i början. Men kan verkligen rekommendera Biooil. Min favorit är den gamla traditionella i rosa flaskan som vunnit massor med priser mot just ärr och bristningar och dessutom kan ta bort fina linjer i ansiktet. Sedan har de släppt en ny nu som är helt på naturliga ingredienser, super härlig den med, smorde alltid in magen med den gula denna graviditet när den kliade.

Har inte fått betalt för att skriva detta utan vill verkligen bara tipsa er som har bristningar och ärr att testa. Är fram till 15:e 20% rabatt på Bio Oil hos apotea så passa på. Länk här.

 

Nu kommer lite bilder:

Mina fina huvuden.

Älskade buketter.

Lilla giraff bebis!

Juvelias gamla kläder, så söta!

Där har vi min bristning jag fick denna gången. Har några fler supersmå. 

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats