Tiingelinn – Linn Andersson

Birk och Moa på Besök

Hej finisar!

Hoppas allt är bra med er!

Igår hade jag och Belle lilla Birk och Moa över en sväng i förmiddagen när tjejerna var på förskolan. Så himla mysigt. Känns som igår jag hälsade på Moa när Birk kommit och nu är han redan ett år! Tiden flyger iväg kan man ju lugnt säga.

Annars så jobbade jag, tog en barnvagnspromenad med en granne på lunchen och sedan hämtade jag hem tjejerna och vi lekte ute på altanen. När Simon kom hem åt vi middag, deras favoriträtt, pyttipanna, haha. Inte mammas favorit precis men barnen var nöjda. Tindra sprang till bordet när hon hörde vad det blev för maträtt.

 

Denna underbara pyjamas blev lilla belle bortskämd med!

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats