Tiingelinn – Linn Andersson

Massor av presenter

Hej finisar!

Innan helgen försökte jag och Simon hålla iordning då vi fick besök av hans familj nu i helgen från Luleå. Vi bestämde oss för att det får verkligen inte bli stökigt. Plocka efter barnen gick ganska bra, dammsugarna gjorde sitt men det kom så många bud, haha. Så så tacksam men blir så mycket skräp av alla kartonger så vi fyllde bilen full med kartonger att köra till återvinningen.

Jag har försökt komma igång med lite jobb mellan mammaledigheten. Är svårt i denna bransch som jag jobbar i. Men man får varva lite. De dagar jag arbetar tar jag inte ut föräldraledighet osv. Har knappt tagit ut det över huvudtaget med någon av barnen så när Tindra skulle fylla fyra ( efter 4 årsdagen får man bara spara totalt 90 dagar på BÅDA föräldrarna) så insåg jag att det var dags så de inte skulle brinna inne. Men barnen ska vara lediga hela sommaren så när de är hos mig i sommar ska jag passa på att ta ut på Juvelia. Njuta av sommaren och inte arbeta så mycket.

Juvelia har haft en sådan hemsk hosta som äntligen gett med dig. Hon hostade främst på natten. Tyckte så synd om henne men nu mår hon bra.

Här kommer lite bilder från tidigare i veckan.

 

Sovande bebis, då passar mamma på att jobba. 

Hon är så fin!

En underbart bud

Ännu ett sådant

Nyfiken på sin syster

Belle fick en så söt klänning av min mormor och morfar jag glömt visa er. 

Tindra efter förskolans dag! Så stolt.

Mums, fig tag körsbär på Coop där jag inprincip aldrig handlar. Blir fler vändor dit nu. 

Slängde ihop en cheesecake torsdagkväll. 

Fina fina Belle

Minst och störst

Underbart bud från Bubbleroom

Belles söta lilla kissekatt från Moa och Eddie. 

Älskar denna bilden. Tindra bad mig ta kort på henne och Juvelia när de pussades.

Ett så fint bud från livly,

Bland annat innehöll det dessa fina koftor och kjolar till stora tjejerna. Till Belle var det en söt pyjamas.

 

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats