Tiingelinn – Linn Andersson

Morsdag 2022

Hej finisar!

Igår var det min 5:e mors dag om man räknar med den första när Tindra låg i magen och jag snart skulle ta studenten. Får så mycket tankar i huvudet när det är tex morsdag eller något av barnen fyller år. Tiden går så fort och jag känner mig så lycklig och tacksam för de fina flickor jag fått. Min stora Tindra blir 5 år i september. Tänk att jag varit mamma så länge. Känns så sjukt.

Min största dröm i livet har alltid varit att bli mamma och nu har jag tre helt perfekta tjejer jag kommer göra allt för. Är så glad för att det blev just dem. Sedan att det är tre flickor ser jag bara som en fördel då de kan ärva saker och kanske förstå varandra när de blir äldre. Samt att jag själv är tjej. Är ofta folk frågar om jag önskat att det blivit en pojke istället, eller ” hoppas du får en kille nästa gång”. Samma sak för en vän som istället har tre söner. Hon är precis lika lycklig som jag är för tre döttrar för sina tre söner. Könet på barnen är inte viktigt utan det man önskar sig mest av allt är friska barn. Klyschigt men sant.

Mina stora tjejer kom hem igår kväll och då hade vi lite myskväll med milkshake som Tindra önskade och så lekte vi ute på altanen i det fina vädret. Så mysigt. När barnen somnade och jag var uppe och nattade hade Simon fixat iordning med färska räkor, alkoholfritt bubbel och havskräftor. Så gott.

Innan Tindra somnade sa hon att hon ville fira mer morsdag idag, haha. Men någon milkeshake blir det inte idag. Hon sa även att hon saknar sin mormor så idag efter förskolan ska vi åka dit tänkte jag. Då blir både Tindra och mormor glada. Juvelia med för den delen.

Mina älskade flickor, snart tar vi sommarlov.

 

 

Pyjamas mys innan sovdags

Vattnar våra fina dahlior.

Min finakrysantemum jag fck för två veckor sedan av Cecilia.  

Mums!

Min stora tjej innan förskolan i morse.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats