Tiingelinn – Linn Andersson

Furuviksparken 2022

Hej finisar!

Nu ligger jag efter med uppdaterandet här igen, jag som verkligen var igång.

Här kommer ett inlägg med massvis av bilder från vår lilla semester till Furuviksparken och Furuviks havshotell i Gävle för två helger sedan. Vi hade så himla trevligt. Min mamma följde med oss och vi tog vår 7 sitsiga bil så att vi alla skulle få plats, helt perfekt.

Juvelia var så fascinerad av djuren. Hon tycker det är jättekul med alla djur, hon är verkligen inne i den åldern nu när hon säger alla djur och deras läten.

Höjdpunkten måste ha varit när vi fick gå in och mata hönorna direkt ur handen. De matades med majs och självklart ville Juvelia som älskar majs mest av allt ( det är som godis för henne) äta upp hönornas mat, haha. Hon var bara för söt och harmade djurskötarna med. Tindra tyckte det var jättespännande att få mata getterna, där hade hon kunnat stanna länge.

Sedan fanns det ju även tivoli där barnen åkte karuseller, vi åt glass och hade finaste vädret med oss. Vi hängde även med Therese Wickman och hennes barn i parken. På kvällen sedan åt vi middag på havshotellet vilket var otroligt gott. Min mamma och Tindra gick in i parken igen för att åka mer karuseller. Myra Granberg var där och sjöng så jag och Simon satte oss på altanen till vår mysiga havsstuga och lyssnade på hela konserten därifrån, helt i min smak, haha.

Var verkligen en toppen mini semester. Tindra pratar om att hon vill dit igen.

 

Här kommer massor av bilder.

Kartläsaren

Ser ni hur nära ormen ligger. Jag var livrädd för jag avskyr ormar.

Tindra fick köpta lite godis hos Maja gräddnos . 

MAMMAS GODISRÅTTA

Barnbuffé för tjejerna gick hem.

Tindra och Matheus, så söta!

Frukost!

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna Gabriella

    otroligt fina bilder o du Linn det finns flera bloggare som ligger efter o det får vi göra nu när det är varmt o sommar känn ingen stress vi finns här ändå 🙂 ni såg ut o ha haft en otroligt bra dag i parken och alltså wow vilka bilder

  2. Maria

    Tack för din blogg! Den är helt klart bäst och det är så roligt att följa er. Jag blir glad av din blogg varje vecka

stats