Tiingelinn – Linn Andersson

Mysdagar hemma

Hej finisar!

Denna vecka har gått så himla fort! Halva veckan har redan passerat, dagarna springer förbi.

Vi har varit hemma hela veckan då Juvelia är förkyld. Hoppas hon bättrar på sig snart.

Dock har dagarna gått så fort här hemma. Tindra säger att dagen är så kort och plötsligt är det redan kväll, jag håller med henne. Vi har haft 30 grader i Örebro hela veckan. Igår regnade det men resten av veckan har det varit strålande sol. Belle har fått hålla sig inne, när hon varit ute ligger hon i sin vagn med uv filt och uv skydd i suffletten. Är så rädd för henens känsliga hy. Samma med stora barnen egentligen, de smörjer jag hela tiden och de själva kommer och säger ” Smörja” innan de smiter ut på tomten nu mera.

Vi har badat i deras lilla pool, Simon vill skaffa en stor pool men jag tycker det är så mycket jobb, samt läskigt nu när barnen är så himla små. Lilla duger bra. Sedan köpte vi ett spabad man blåser upp, så smidigt och inte alls så dyrt som ett riktigt som går på upp emot 100 tusen kronor. Detta fyller liksom samma funktion fast det är uppblåsbart, kan göra bubblor i det och allt, så mysigt. Barnen älskar det. Trodde inte det var bra att bada när man är förkyld men pratade med en barnläkare som sa att det är bra för barn att bada när de är förkylda, inte kallt så de fryser såklart men det var nytt för mig. Har alltid hört ” håll dig inne” men friskluft kan man ju förstå är bra, så länge man inte smittar andra.

Hr som helst, vi har det så bra här hemma. Enda är väl värmen på nätterna, och alla myggbett. Jag har fått flest av alla i familjen. Värst är att jag har fullt under mina fötter, det är hemskt!

Barnen är verkligen så nöjda att bara vara hemma och bada, äta glass och mysa!

Hoppas på fler fina dagar tillsammans..

 

Simon köpte en sågad jordgubbsläsk som dessutom var sockerfri. Mums.

Lilla Belle i sin söta klänning från Reza och Angelica. 

Köpte en fläkt till vagnen som vi vinklar upp i suffletten så det blir svalt men inte blåser direkt på henne. Köptes för 90 kr på Åhlens outlet.

Sötaste armpuffarna från kongesslöjd. här. ( Adklink) 

Min vackra koko loko ros!

Fina Tindra , vi hade picknick ute och någon har grädde i hela ansiktet, busfia!

Min fina sambo i vårt spabad.

Ni hittar sådana spabad HÄR ( Adlink)

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats