Tiingelinn – Linn Andersson

Jordgubbar, naglar, lunchdejt och plockbricka

Hej finisar!

Förra helgen innan stora tjejerna kom hem fick jag spendera en timme ensam med min syster på en nagelsalong. Det kändes så himla lyxigt med lite egentid, Belle och jag är ju med varandra hela tiden. Simon tog en promenad med henne och lagom tills att jag var klar så vaknade hon.

Blev små blommor på naglarna, tyckte det var så sött! Fanny gjorde som vågor.

Efteråt gick vi alla 3 (4) och åt lunch på satin. De har en helt otroligt god sallad som både jag och Fanny åt med chèvreost bollar, päron, pistagenötter, och allt gott man kan tänka sig. Den är verkligen en 10/10.

Sedan gick vi på stan och köpte en liten present till min kompis lilla bebis som kom till världen, så fantastiskt.

På kvällen sedan var Simon och Fanny ute med Fannys kille Oskar och lite vänner till dem, då bjöd jag över min vän Lia på lite tjejkväll. Vi käkade plockbricka, sååå gott, det förtjänade vi, haha. Så mysig och fin tjejkompis.

Köpte även 15 liter jordgubbar som jag har gjort saft och jordgubbskräm på, otroligt gott blev det om jag får säga det själv, haha.Tindra blev så glad när hon fick äta det på söndagkväll när hon kom hem.

Här kommer lite mysiga bilder.

 

Älskar vagn promenader, verkligen ÄLSKAR,

Perfekt!

MUMS!

Viktigt att vattna blommorna.

Så fina ju!

10/10

Min utsikt var med 10/10. Har världens snyggaste sambo.

Underbara Rallarosor!

Min vackra kokolocko ros!

Plockbrickan!

ord

Massvis med jordgubbar! MUMS!

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats