Tiingelinn – Linn Andersson

Myskväll på mojo och igelkott i trädgården

Hej finisar!

Hoppas allt är bra med er!

Med oss är det strålande!

I torsdags kväll blev vi spontant medbjudna till Mojo med familjen och vi hade sådan tur. Det var jag, Simon, Belle, min mamma, hennes sambo och min mormor och morfar. Vi satt på deras uteservering och hade så trevligt. Maten var helt fantastik,Så gott! Mojo finns med på min lista med bästa restauranger i Örebro. Ni kommer till listan HÄR.

Tog en så god lemonad och sedan beställde jag och Simon in massor med smårätter. Belle var så glad och mysig hela besöket.

När vi skulle gå hann vi bara sätta oss i bilen innan regnet ÖSTE ner. Det blev storm och åska. Flera träd blåste ner, grenar och när vi kom hem hade saker flugit runt i trädgården. Var så läskigt min morfar var nära på att få en gren på sig. Han hade änglavakt. Usch så obehagligt.

På hemvägen tog vi med oss Tindra och när vi sedan kom hem var igelkotten i trädgården. Tyckte så synd om den i det hemska vädret, ville ta in den men det gjorde jag såklart inte.

Här kommer lite bilder :

 

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats