Tiingelinn – Linn Andersson

Spa-häng i trädgården med mormor

Hej finisar!

Här kommer ett inlägg från när vi hade myskväll i trädgården med barnen och min mamma. Tjejerna har fått en ny pool då deras förra som var så himla fin gick sönder när Juvelia kastade stenar i den. Nya poolen är dock väldigt poppis hos dem.

Min mamma hade med sig alkoholfritt bubbel som var så gott. Flaskan finns som likadan fast med alkohol också men enligt Simon var den alkoholfria godare när vi var hos mamma en annan dag och han testade båda. Jag personligen tycker ju alltid alkoholfritt är godare, hehe.

Tycker det är så tråkigt när folk nästan förknippar mig med ”ALKOHOLFRIIIIII” . Som ” värsta nykteristen” . Känns så dömande. Min första tanke är liksom tråkig. Vill inte att man ska tänka så. Låter så kylsigt när alla säger ” man kan ha lika roligt utan alkohol” men det kan man. Jag fattar att det såklart blir en annan typ av tillställning när alla är lite salongsberusade och är absolut inte emot alkohol. Tycker inte det är konstigt alls att vuxna tar ett varsitt glas vin när barnen lagt sig. Däremot fylla kring barn är jag väldigt starkt emot. Jag själv har aldrig druckit med barnen och jag förstår att det kanske är lite väl men för mig känns det rätt. Det betyder inte att andra aldrig kan ta en öl/ ett glas vin till maten med sina barn. Jag vill ha kontrollen om något skulle hända. Sedan tycker jag att alkohol typ bränner när man sväljer det. Märker stor skillnad på en briska 4.5 eller 0.5 när man sväljer liksom ” bränner ” det i halsen, haha.

Är samma som med wasabi, är en konstig eftersmak jag inte gillar, samma med typ Nocco. Tycker smaken är god i sig men är en eftersmak som jag inte gillar, Sedan har jag ju varit gravid och ammar så nu är det inte aktuellt alls pga de anledningarna heller.

Kort och gott, det jag ville komma till är att jag inte vill förknippas med tråkig.

Hur som helst…

På vår lilla spa kväll dukade vi upp lite spontant ute på altanen och badade ute i spabadet. Så mysigt. Barnen hade så kul med mormor ( och jag med). Finns inget godare än oliver och salta chips en solig sommardag, eller hur?

 

 

Juvelia är så nöjd i sin lilla pool.  Ni hittar poolen HÄR. ( Adlink) 

Bad med mormor

 

Sådana spabad kan ni köpa HÄR. ( Adlink)

En liten tjej som hängde med i sin babysitter.

Pomello, mums! Så gott!

 

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jess

  Är väl inte dömande!? Du har ju ändå själv rätt ofta gått ut med att du är mer eller mindre nykterist, om jag inte läst fel! Jag dricker oerhört sällan och om nån säger nykterist till mig är det inte dömande? Släpp det och drick vad du vill😅

  1. Linn Andersson

   Nej absolut inte tror du missuppfattar, menar att det är dömande att tänka att man är tråkig pga att man inte dricker.

   Kram

stats