Tiingelinn – Linn Andersson

BVC Belle 3,5 månad

Hej finisar!

Hoppas allt är bra med er!

Tänkte uppdatera om vårt BVC besök med Belle nu vid exakt 3.5 månader. Allt har gått så bra och känns så skönt denna gången. Hittills går hon upp massor i vikt vilket känns otroligt skönt. Hon är definitivt störst av mina barn. Juvelia är så himla liten och söt med världens största personlighet, tror att Belle och hon kommer växa ikapp varandra om några år. Har en känsla av att de två kommer hitta på massor med bus framöver.

 

Belle fick vaccin denna gången med, både rota i munnen och en spruta i varje lår. Är det bara jag som är konstig eller kan man typ känna smärta när de sticker ens barn? Gjort så med alla barnen, tycker det är så jobbigt men jag skulle självklart aldrig avstå från att skydda dem från farliga sjukdomar.

61 cm lång har hon blivit och 5480 gram. Stora tjejen. Är så kul att följa sina barns utveckling.

 

 

Fina tjejen!

Lite taco-mys!

 

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Hej!
    Helt normalt att uppleva det. När man ser någon annan uppleva smärta (så som vid nålstick i detta fall du nämner) aktiveras samma område i hjärnan på en själv som om det var en själv det gällde.

    Tack för en bra blogg

stats