Tiingelinn – Linn Andersson

Alla bustroll hemma igen

Hej finisar!

Igår kom alla bustrollen hem igen. Får se om jag kommer kunna fortsätta med denna nu mera dagliga uppdatering på bloggen. Är så kul med vardagsinlägg tycker jag, det var så allting började för mig.

Tjejerna kom som sagt hem igår. Vi tog det lugnt hemma, lagade kyckling och ris till dem som gick hem till kvällsmat. Kul med något utöver det vanliga som pyttipanna, korv och makaroner, pannkaka mfl rätter som är deras favoriter.

Min mamma kom över en sväng och Juvelia fick en dansklänning av henne med en glittrig unicorn på. Hon var så stolt och ville byta till den direkt, hehe.

Tjejerna var så fina med varandra, märktes att de saknat varandra. Innan de la sig åt vi massor med melon och jordgubbar och båda två somnade direkt de la huvudet på kudden. Tindra hade fått massor med nya vänner som hon berättade så glatt om. Vad kan göra en mamma gladare än det?

Vi plockade även in lite goda sockerärtor som skördats från Tindras lilla planta hon hade med från förskolan. Himla kul tycker jag, Tindra själv gillar inte ärtor, det har hon verkligen avskytt sedan hon var liten och började äta puréer. Men desto mer ärtor till mamma, då, haha.

Vi har även fått massor med blåbär på vår planta med amerikanska blåbär, den verkar verkligen trivas, så goda är de med. Inte alls som de man köper i matbutiken, mycket mer smak i dessa,  Mina vackra dahlior har med börjat blomstra så fint, man blir så lycklig.

På kvällen lagade simon en räkpasta till oss två och så tittade vi på halv åtta hos mig Mysigt.

 

Våra fina amerikanska blåbär.

Busfia som fick en liten mini glass när hon kom hem. Mygbiten i ansiktet har hon med blivit Verkar ha fått min allergi med stora bett. 

Virvelvind i nya klänningen

Infinity rosen

En pigg liten tjej

Smarrig räkpasta

Dessa plockade jag med i trädgården och ska torka.

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats