Tiingelinn – Linn Andersson

79 års kalas för morfar

Hej på er!

Här kommer uppdatering från min morfars 79 års kalas.

Vi hade kalas för honom i lördags ute i Frövi i mormor och morfars vackra trädgård. Dagen bjöd på strålande sol och hela min familj var där. Brorsan med flickvän, syster med pojkvän, mamma med sambo, ja men ni förstår. Alla barnen var med och var på sitt bästa humör dem med.

De fick bada i en pool där de höll på och busade massor och lilla Belle sov sig mest igenom kalaset, hihi.

När vi kom ville Juvelia ge över en bukett med Dahlior vi plockat hemma innan vi åkte. Så söt var hon. Tindra gav en fågel vi köpt att ha i trädgården och jag gav en jättevacker doftros. Varje år köper jag en blomma till min morfars trädgård och i år blev det en ny ros. Så fin var den, i olika färger och med massor av doft. Han kände det nog på sig för han hade köpt en säck med rosjord, hehe. Älskade morfar, en stor förebild för mig.

Vi blev bjudna på så god plockmat och till barnen hade mormor gjort en egen liten plockbricka. Till efterrätt så blev det marängtårta som mormor gjort själv. SÅ gott!

Vi stannade kvar längst av alla gäster, barnen hade ås himla kul.

 

Här kommer massor av bilder från dagen.

 

 

En bukett jag plockat i trädgården till morfar.

Lilla Juvelia som ville överlämna buketten.

Så liten och söt!

Tindra med fågeln

Plockbrickan!

Barnens egna

Bubbel tjejen!

Hur fint? Morfar satte blommorna ute i regnmätaren

Jag och lilla Belle

Sover hos mormor

Min underbara tjej

Födelesedagsbarnet

Mina finaste!

  

Bara massa bus!

( Obs vattnet är rent vatten inifrån) 

Rosen jag köpte till morfar!

Min lilla Madicken och Lisabeth!

Familjen!

Älskade barn!

Älskade morfar

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats