Tiingelinn – Linn Andersson

Newbie event och främmande man på rummet

Hej finisar!

Vilken helg tänkte jag skriva men kom på att det var vilken ” onsdag-torsdag”.

Igår åkte jag, Simon, Belle och våran vän Therese Wickman och hennes son Matheus upp till Stockholm för att gå på Newbies event. Där träffade vi även våra vänner John och Johan samt massor av andra trevliga människor, både influensers och härliga kvinnor från newbie.

Vi bjöds på höstig god soppa, fick spana in nya kollektioner inför hösten och även mata Alpackor. Så mysigt och verkligen höstigt event.

Efteråt åkte vi in till stan för att checka in på vårat hotell. Till att börja med åkte vi runt 5 varv vid centralen för att det var helt omöjligt att hitta till hotellets garage. När vi väl kommer in och ska in på rummet blev vi så chockade. Väl inne på rummet sitter det en främmande man. Vi förstod ingeting. Han visar sina nycklar och att han har samma rum.

Vå går snopet ner i receptionen igen varpå de säger att det är vi som är skrivna på rummet. Tillslut konstateras det att även han är bockad där och hotellet har alltså bokat oss på samma rum. Var ju tur att vi kom vid 15:00 och inte 21:00. Tänk om han legat och sovit , det varit mörkt och man krupit ner, eller att han gjort något helt annat privat där inne. Nej fy. Stackars honom framförallt.

Men hotellet löste ett nytt rum åt oss som tur var.

Efter hotellincidenten gick vi till Drottninggatan och åt på Dirty Coco. Så gott. Aldrig ätit så mycket, åt både en crepes och min favoritmacka på John och Johans meny,

Efter brunchen tog vi en liten shoppingrunda på stan. Vi tittade efter present till Tindra bland annat. Köpte en sak. i alla fall.

Sedan gick vi till hotellet och beställde lite gotte upp till rummet för vi var så mätta. Sedan var Belle och jag vakna hela natten ungefär. Hon kunde verkligen inte sova som hon brukar kunna utan låg hos mig hela natten. Det gick inte att lägga ner henne, hon behövde sin närhet. Blev kanske mycket intryck för henne under dagen i stora Stockholm. Hon är ju så liten och van med lilla Örebro, hehe.

Idag på morgonen så gästade jag John, Johan och Melindas podd ” Familjärt”. Tror de kommer göra succé! Jag var verkligen så trött efter natten men hoppas att det blev bra i alla fall.

Här kommer lite bilder

 

Fixad på morgonen

Gänget

En så höstig och god soppa

Min fina dotter

Hej pappa

Vågade mig på att mata, så söta!

Massor av gott hos Dirty coco

Min fina lilla Belle

Lite gotte på rummet

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats