Tiingelinn – Linn Andersson

5 år och älskar skaldjur

Hej finisar!

 

Måste bara dela med mig av något så gulligt. Min lilla ( stora) tjej Tindra är så lillgammal i mycket och även så i matväg. Eller så lär sig barn gilla det föräldrarna äter. Bland det godaste hon vet är nämligen skaldjur.

Idag sover hon över en natt hos sin mormor och när jag lämnade sa hon ” Du får inte äta räkor utan mig mamma, lova det”. Blev inga räkor för oss ikväll hehe. Däremot fick jag bilder från mormor när Tindra åt kräftor och var så nöjd. Gullungen! Sushi tycker hon med om, särskilt de med lax. Det lärde jag mig äta när jag var runt 20 år tror jag, haha.

 

Här kommer några bilder från när Tindra kom hem efter att hon fiskat kräftor med sin farmor och farfar och bjöd oss på egen fångst. Mysigt värre!

 

 

 

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats