Tiingelinn – Linn Andersson

Pinchos dejt med tjejerna

Hej finisar!

 

Hoppas allt är bra med er!

I veckan skulle Tindras pappa iväg på en grej så jag fick lyxen att låna Tindra mitt i pappa veckan. Då passade vi på att lyxa till det och gå ut och äta hon, jag, Belle, Fanny och min mamma. SÅ mysigt. Vi gick till pinchos. Perfekta restaurangen med barn tycker vi. Så mysigt där och gulligt med alla smårätter.

Tindra fick även en till liten Ty. Kan ju inte låta bli att köpa en till henne när hon är så söt och INTE tigger om det. Hon blev så glad för sin nya lilla boll, hehe.

Här kommer bilder från vår lilla tjej.dejt. Bara min Juvelia som saknades.

 

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats