Tiingelinn – Linn Andersson

Håller kärleken sig vid liv?

Hej finisar!

 

Hoppas allt är bra med er!

Flera av er har skrivit och undrat hur det är mellan mig och Simon egentligen? Varför syns han inte lika mycket längre etc.

Sanningen är att vi 9/10 gånger får sätta ”OSS” åt sidan för att få ihop vårt hektiska vardagsliv.

Såhär ser våra vardagar ut:

Barnen åker till förskolan 08:00. Simon åker till skolan 09:30. Jag och Belle är hemma, vid 16:00 hämtar jag barnen, då lagar jag mat med alla tre hemma, vi myser och tittar på tv en stund och läser bok, sedan lägger sig barnen vid 18:30 och 19:00. Belle är vaken till ca 23:00 ibland längre. När Simon är klar i skolan åker Ham på träning alla dagar förutom onsdagar. Han brukar komma hem runt 19:30-20:30. När han kommer hem tar han Belle så jag får vila lite. Sedan tar jag henne på nätterna och så börjar det om.

Det finns inte så mycket tid för oss tillsammans ensamma. Det är barnen som är prio ett. Sedan är den enda tiden vi har ihop på dygnet från 19:30/ 20:30 tills att vi ska sova. Även när tjejerna är hos sina pappor.

Det är helgerna vi har ihop eftersom Simon är borta så mycket. Men vi försöker prioritera. Att se 1-2 avsnitt av en serie tillsammans UTAN telefoner i soffan är det vi har just nu, med en bebis tuttandes och det får vara så. Vi vet vart vi har varandra och bebis tiden är intensiv, men ack så kort om man tänker efter.

Här kommer några fina bilder som Cecilia tog på oss här om dagen. Än är kärleken vid liv. Vi är ett team tillsammans.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kate

    Sådär var livet för mina föräldrar tills vi alla tre barn flyttat hemifrån. De jobbade hela dagarna, sedan var det alla aktiviteter och körande git o dit, hjälp med läxor osv o på helgerna var det tävlingar, matcher osv. Mammas och pappas tid är nu. De säger alltid att när vi barn växte upp var vi prio 1 alltid. Deras tid är nu. Och deras äktenskap klarade det. Ingen dans på rosor men det är det inte för någon.. de har varit gifta i 33 år. Tillsammans i 35. Och ja de prioriterade inte varandra under alla år, vi barn var viktigast. Deras äktenskap klarade det ändå. Alla år är intensiva med barn. Så känner iaf jag.

  2. Marre

    Så konstigt att så fort man inte visar sig tillsammans så är man inget par. Nu är inte jag offentlig men jag och min man syns aldrig på bild tillsammans trots vi varit tillsammans i 11 år och gifta i 5 ? Tycker ni gör helt rätt. Bebistiden är kort och har man ömsesidig förståelse och acceptans för att relationer och livet har olika faser så klarar man sig oftast igenom det tillsammans och har mer tid sen när barnen är större. Vi har två barn och liksom för er var det vår tid tillsammans på kvällen framför en film med bebis i famnen nör minsta var mindre!

  3. Johanna

    Så där är småbarnstiden, vi har exakt samma situation här hemma och då har vi bara två små. Tycker det är tråkigt att folk ska ifrågasätta det så fort ni inte visar upp er kärlek. Att folk inte fattar att det kommer tillbaka längre fram, när man har kämpat sig igenom den här perioden. Ni är jättefina ihop och låter som att ni stöttar varandra hur bra som helst. Kram från en annan mamma med obefintlig sambo-tid!

stats