Tiingelinn – Linn Andersson

Trevligt besök och ruttna räkor

 

Hej finisar!

Igår spenderade jag hela min dag med min lillasyster Fanny. Vi åkte förbi ICA Maxi där vi handlade lite lunch. Vi köpte då färska räkor och tänkte göra en räksallad till lunch och även bjuda våran mormor och morfar. När vi kom hem var räkorna dåliga. Säger man ruttna?

Nej jag vet inte men de var verkligen så äckliga. De luktade illa och när Fanny skalade var de helt slemmiga. Så tråkigt. Vi fick trolla med knäna och rota fram lite annat i frysen att toppa salladen med, hehe. Man tager vad man haver.

Fick så otroligt fin ljung av mormor och morfar som jag tänkt göra någon fin blomgrupp med att ha på trappan. Frågan är bara när jag ska ha tiden till det. Men får ta mig tid helt enkelt.

Hann även med att fota lite för samarbeten. På kvällen åkte vi hem och åt middag hos Fanny och Oskar, hennes sambo och min barndomsvän från högstadiet, så kul! Man känner sig trygg när ens syster är tillsammans med en så fin och bra kille.

Juste, fick ett palettblad av mormor med som hon hade planterat åt mig. Hon har fått mängder av mig och sedan ger hon vidare till sina väninnor så nu fick jag en av henne som hon fått från en väninna, så himla kul!

 

Skickade även med henne lite dahlior hem och lika så fina Cecilia som fotade. SÅ gullig tjej verkligen.

 

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats