Tiingelinn – Linn Andersson

En mysig torsdag

Hej finisar!

Hoppas allt är bra med er!

Denna veckan har gått så himla snabbt! Nu är det redan fredagkväll ( snart natt) när jag sitter och skriver.

Igår gick jag en riktig långpromenad med Belle. Har saknat promenader. Tar mig inte tiden längre. När Juvelia var bebis fick jag in en bra rutin och gick varje dag men nu har jag kommit igång igen. Brukar dock inte gå två timmar varje dag.

Belle har börjat upptäcka sina fötter, gullhönan! Hon börjar bli så stor. Har svårt att ta in att bebis tiden snart är ett minne blått, Fem månader och närmar sig sex. Dubbla känslor faktiskt. Tycker det är roligare ju äldre barnen blir men kan ju inte låta bli att älska att ha en liten mysig bebis att gosa med heller.

När Simon kom hem hade vi lite myskväll med charkbricka och mina oliver jag marinerat själv. Blev så otroligt gott! 10/10 till en oliv älskare. Om ni vill kan jag lägga ut recept på dem.

Belle har dessutom äntligen fått en flaska som hon gillar. Hon använder runda nappar från ett märke som heter bibs och de har släppt en nappflaska som hon gillar. Verkligen så skönt!

 

Har ju börjat pumpa endel med min bröstpump för att öka mjölken i brösten och då är det perfekt att kunna ge mjölken som kommer ut på flaska och så småningom om ersättning/ välling när tiden är inne för det.

Belle fick även testa päron och äpple pure som hon fullkomligt älskade. Frukt älskare som mama, haha.

Jag köpte så goda toffee med vit choklad! Mums! Dessa måste ni testa otroligt goda.

 

Klicka här för att komma till flaskan ( adlink) 

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats