Tiingelinn – Linn Andersson

Tindras 5 års barnkalas

Hej finisar!

I söndags hade vi Tindras allra första barnkalas här hemma. Som jag har längtat. Känns helt otroligt att jag nu som mamma har anordnat mitt första barnkalas.

Vi bjöd in hennes kompisar och nästan alla kunde komma vilket med var så himla roligt. Jag förberedde så mycket innan för detta kalaset så det verkligen skulle bli som Tindra ville ha det.

Jag gjorde en liten barnbuffé med små mini pizzor, hjärtformade smörgåsar, ” bläckfisk korvar” , mini pannkakor och sedan massor med fika.

Till föräldrarna som var med på kalaset fixade jag lite plock. Blev med uppskattat. Gott med lite ostar och chark även för vuxna så man orkar med ett barnkalas, hehe.

Min mamma var med och höll i en skattjakt och ett litet mini disco och sedan skötte hon och min syster fiskdamm till barnen. Det var fiskdamm Tindra hade önskat sig allra mest så det la jag lite extra vikt vid. Barnen fick en varsin ” godispåse” med ett litet Ty gosedjur som är det bästa Tindra vet, såpbubblor och lite godis.

Sedan som dukning hade vi papperstallrikar som man bara kunde slänga efteråt ( smidigt) och så fick alla barnen en varsin prinsesskrona och trollstav på sin plats.Tyckte det blev så himla fint. Nu känner jag alla föräldrarna som var där och vet att alla har det gott ställt men min tanke är även inför kommande kalas när Tindra kommer bjuda klasskamrater som vi inte känner att vi vill att ingen känner sig exkluderad.

Vi hade ju tema prinsesskalas och då var tanken att ingen ska känna att de måste köpa en krona eller liknande för att kunna komma. Då fick alla samma vilket kändes rättvist.

Barnen fick även en varsin ballong med helium i att ta med sig hem från kalaset.

Min mamma höll även i ansiktsmålning för alla barnen och vips så hade 2 timmar redan gått.

Massor av lek, bus, skatt och en trasig blomkruka senare haha.

Blev ett riktigt mysigt kalas och jag tror alla blev så nöjda. Tindra var så glad för att barnen kunde komma och även för sina fina presenter hon fick. De har hon lekt med massor nu i veckan då hon fick vara hemma 2 dagar från förskolan.

Här kommer lite bilder från kalaset.

 

Tjejer och killarnas godispåsar

En glad prinsessa

2 små syskon som ville smaka på fikat. 

Barnens små ty gosedjur. SÅ söta ändå. Ni hittar dessa HÄR. De har olika födelsedagar som står skrivet på deras öra. 

Tindra med Miriam och Astrid som åkte ända från Stockholm för att komma på hennes kalas. 

Fiskedamm med moster

Vuxen plockhörnan.

2 små busungar påväg 

Redo för fiskdamm

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emelie

    Hej Linn! Du gör så himla fina fruktfat men har du något tips på varm buffe mat man kan servera på 30 års kalas som middag?

stats