Tiingelinn – Linn Andersson

December är här

Hej finisar!

 

Nu kommer äntligen en uppdatering. Har verkligen fått pausa med bloggen då jag haft så mycket jobb, mina barn har varit sjuka och annat har prioriterats helt enkelt. Det är inte lätt att hinna med allting men jag gör allt för att försöka få livets alla pusselbitar att falla på plats. Det viktigaste för mig är min, familjen och barnens hälsa. Har på senaste känt mig extremt stressad och därav har jag prioriterat bort många småsaker för att få en bättre tillvaro.

Mina barn är verkligen mitt allt, finns inget som ger mig så mycket kraft och lycka som dem. Har haft mycket tankar på senaste, mycket tacksamhet framförallt. Är så lätt att hela tiden jaga efter mer, både inom karriär, materiella ting och så vidare men det viktigaste är att stanna upp i stunden och uppskatta det man har och framförallt vilka man har omkring sig.

Här kommer lite bilder från senaste dagarna. Har i veckan testat att jobba med två fotografer, dels Daniella jag känner sedan ” Unga mammor ” tiden. En het fantastik person, blir glad av att jobba med henne. Sedan en kille som heter Jakob så med verkar superhärlig.

Behöver hjälp när det kommer till att skapa bilder och videos till mina sociala medier och vad är då bättre än några som jobbar med detta. Vi får testa oss fram helt enkelt.

Sedan har barnen bakat pepparkakor med mig och mamma. Mysigt! Juvelia satt mest och åt deg samt kavlade, hon ville inte lägga sina kakor på plåten, haha. Tindra däremot börjar bli så stor och förstod precis hur man skulle göra.

 

Lilla Belle har haft tandsprickning vilket har varit så jobbigt för både henne och oss då hon varit vaken och haft ont. Nu börjar det peppar peppar vända tror jag. Det kommer som i perioder men inga tänder har trängt upp. Satt med henne i famnen och grät tillslut för jag inte kunde hjälpa henne. Att se sina barn lida måste vara den värsta känslan i hela världen.

Igår var jag förbi Fanny för lite planering och möte och passade då på att bjuda henne på en räkmacka till frukost och kika på hennes nya lägenhet. Så himla fin. Hon och Oskar har precis flyttat ihop. Kommer bli så bra! Fint par och fin lägenhet. Min mormor och morfar var med när när jag och Belle kom.

Idag har vi myst massor hemma. Bästa som finns. Längtar mest av allt till jämna helger. Då är alla barnen hemma, Simon är ledig och vi kan njuta av tid tillsammans som familj. Vi har haft världens mysigaste lördag. Nu sover familjen och det ska även jag göra. Vill inte att dagen ska vara slut bara.

En liten uppdatering i alla fall. Hoppas på fler framöver.

 

 

Bjöd Jakob och Therese på lite chark . 

Pepparkakor 

Sötaste tjejerna

En gullig tjej som äntligen mår bättre 

 

Mormor och Belle

Så god efterrätt av Therese

Världens finaste bästa tjejer!

Glad liten tomte-tjej

!

Pepparkakshus bakade vi ikväll, eller bakade, jag satte ihop det och barnen pyntade det helt själva. Så mysigt! De var så glada över detta

Simon och jag lagade middag ihop. Han stekte kött och jag gjorde potatisarna. blev gott.

 

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats