Tiingelinn – Linn Andersson

Julmys

Hej finisar!

 

Hoppas allt är bra med er!

 

Här kommer lite mysiga bilder på min lilla trio i sina helt magiska pyjamaser från Polarn o pyrets kollektion med Astrid lindgren! Älskar den verkligen! Så himla juliga och söta.

I år kommer stora tjejerna fyra jul hos sina pappor. Det känns såklart tråkigt men vi kör varannat år så det är bara att bita ihop. Jag, Simon och lilla Belle ska fira julafton uppe i Norrbotten i år. Det ska bli så mysigt! Hoppas det är snö där uppe och att jag verkligen får uppleva den bilden jag har av Norrland och Norrbotten.

Vi kommer stanna är en hel vecka. Ska bli så mysigt samtidigt som jag är lite nervös. Senaste vi var uppe blev jag sjuk och det var hemskt att vara sjuk så lång hemifrån hos en familj jag nyss lärt känna. Dock är de supertrevliga men man vill liksom inte vara till besvär om ni förstår hur jag menar. Jag tappade min röst helt och kunde knappt säga ett ord på hela tiden vi var där. Var så hes och fick liksom viska fram ord som knappt gick. Tog allt man kunde ta mot heshet men inget hjälpte speciellt mycket tyvärr.

Nu när vi kommer på vintern lär vi inte ha för svalt i bilen iallafall vilket kanske är en fördel, haha.

 

Ni som bor i Norrbotten, har ni några tips till mig vad jag bör packa med mig? Några big no, no eller något annat att tänka på?

Kom gärna med tips inför bilresan med. Vi kommer som sagt bila upp med en bebis på ca 8 månader. Vi stannar en natt i Sundsvall precis som sist påläggen upp och förmodligen även hem.

 

 

 

 

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. A

    Halsduk/halskrage eftersom de små har lätt att förfrysa kinder. Isgatan brukar vara något vi alltid går. Så varma skor är skönt 🙂, brukar blåsa ganska mycket vintertid.

  2. K

    Nu vet jag inte vad du har för vagn, men eftersom det är snö så är det omöjligt att köra med små hjul. Helst fyra rejäla hjul. Mitt bästa tips är att ta en sovsäck som du viker dubbel i vagnen och kör ned ungen i för att sedan dra åt lite runt huvudet. På det viset kunde min lilla sova ute i typ – 20. Det fungerar även bra med Voksipåse. Men hellre riktigt varm åkpåse och tunna ullkläder än massor av kläder och tunn påse.

stats