Tiingelinn – Linn Andersson

Julmarknad och vänner från Norrbotten

Hej finisar!

Hoppas allt är jättebra med er.

I fredags kom min vän Amanda över på lite kvällsmys med mig och Belle. Simon hade match så var perfekt timing med. Vi gjorde pizzor på små tacobröd och det blev så himla gott! Verkligen ett tips på mat som går jättefort att laga men som blir riktigt gott.

 

Vi hade mini-tacobröd , tomatsås, ost, chevreost, lufttorkad skinka, pistagenötter, ruccola och lite ringlad honung på. Till efterrätt gjorde jag saffransglass till oss. Blev med så gott och juligt! Tips, tips!

I lördags kom Simons vänner från Luleå ( fast som nu mera bor i Stockholm ) och hängde med oss. Det var med jättemysigt och kul att de ville komma hit. Så underbart för Simon med, man känner verkligen hur lycklig han blev. Tycker ibland att han känns lite ensam, peppar honom att träffa sina vänner men oftast vill han mysa hemma med oss, haha. Vi är så lika på det sättet, vi båda älskar att mysa och bara vara med varandra. MEN som sagt var det helt underbart att ha vänner över nu i helgen, så lättsamma och trevliga.

Igår var vi på julmarknad i Wadköping och då hämtade vi Juvelia som skulle hem till oss. Vi mötte även min syster Fanny och hennes kille Oskar där. Det var ganska kallt men annars väldigt mysigt.

På kvällen kom Tindra hem som fått vattkoppor, lilla stackaren. Hon mår ändå hyfsat bra som tur är, men tycker så synd om henne.

 

Här kommer lite bilder från dagarna. Ett tips är verkligen att göra små pizzor på tacobröd, oj så gott!

 

 

  

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats