Tiingelinn – Linn Andersson

Lucia 2022

Hej på er fina följare!

Igår var det Lucia som är en av mina favorit högtider. Tycker det är så himla vackert. Var med i luciakör i flera flera år men tiden finns inte längre nu när jag har alla barnen.

Tindra hade längtat så mycket efter att få sjunga på förskolan och övat in sångerna. Det är hennes sista år och hon har haft sådan otur, det har varit covid och massa annat som gjort att det aldrig blivit ett riktigt luciatåg för henne. Dock hade förskolan inte anordnat något så vi föräldrar fick komma men hon såg fram emot att få sjunga för Juvelias avdelning.

Minns när jag själv gick på förskolan och föräldrarna kom och tittade på vårt luciatåg. Det var ju bara så fint.

 

Hur som helst, Juvelia var iväg till förskolan en sväng och Tindra var hemma pga sina små vattkoppor. Vi har haft tur dock då hon fått väldigt lindrigt. Hon är pigg här hemma och leker, pysslar och roar sig som vanligt vilket är så skönt. Kopporna verkar inte klia speciellt mycket heller vilket är skönt. Nu är bara frågan om de små kommer få lagom till julafton, men vad ska man göra?

Min mamma kom förbi igår kväll så Tindra fick lussa lite för henne med. Juvelia var också med och sjöng lite det hon kände för. Så himla gulligt.

Lilla Belle var med utklädd till Lucia med en krona som min farmor sydde när jag var bebis! Så gulligt, den har alla mina barn fått ha. Hon lärde sig även krya ordentligt igår. Helt sjukt. Det gick verkligen från en dag till en annan. Nu kan vi inte ha något framme och måste ha rena golv, haha. Så gulligt när hon kryper runt men man får jaga, jaga, jaga. Hon vill inte ligga still något nu mera.

 

Här kommer massor av mysiga bilder från igår.

 

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Evelina Andréasson

    Vad tråkigt att det aldrig har blivit något riktigt luciafirande där ni föräldrar har kunnat komma och kolla på förskolan.. Jag minns också när man var liten och föräldrarna kom för att titta. Det var ju så himla roligt!

stats