Tiingelinn – Linn Andersson

Bilder från Belles dopceremoni i Adolfsbergs kyrka Örebro

Hej finisar!

 

Här kommer första kamera bilderna från Dopceremonin för Belle när hon döptes i söndags den 5/2-23 i Adolfsbergs kyrka. Vi var så nöjda med både valet av kyrka och prästen. Dopet blev så fint och barnen fick vara inkluderade så mycket. Tindra och Totte hällde upp dopvattnet i en skål som Belle döptes i.

Dopet var lagom långt och vi inkluderade mycket sång som vi gillar. Tindra sjöng ” Du vet väl om att du är värdefull ” och ” Du är så fin och jag tycker om dig”. inför hela kyrkan och vi var ca 60 personer. Helt galet modigt om ni frågar mig.

Även jag sjöng tillsammans med Johan ” En helt ny värld”. Det gick faktiskt helt okej med tanke på att jag var förkyld och även Johan. Hade velat sjunga bättre men gjorde mitt absolut bästa. Sedan fick jag sjunga min egenskriva sång jag skrev till Tindras dop. En egen text till ” Du är allt” med lite mer ” barn tema” Skrev den för 5 år sedan.

Vi tågade in till melodin av ” Blinka lilla stjärna” det blev så himla fint.

Gud föräldrarna vi valde var Amanda och Totte och de var med oss framme i kyrkan hela ceremonin vilket var bra med tanke på att vi hade ju 3 barn med haha.

 

Belle var glad hela dopet, som ett ljus utan ett enda litet pip. Tindra och Juvelia var busiga och höll nästan på att välta ut dopfunten och välta ner någon talesbänk. Prästen var så förstående och sa att det är meningen att barn ska få bara med och barn ska våga ta plats så det kändes skönt.

 

Här kommer första bilderna från dopet.

 

 

 

  

 

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats