Tiingelinn – Linn Andersson

En lugn helg

Hej finisar!

 

Hoppas allt är jättebra med er, med mig är det bra tack!

I helgen har vi tagit det så himla lugnt, eller ja, vi har varit hemma hela helgen utan massor av saker inbokade. Vi har börjat måla väggen, har bara ett lager kvar nu till ett av barnrummen. Jag känner verkligen hur jag vill bli klar med tjejernas rum. Det behövs extremt mycket förvaring då de har mycket leksaker. Tindra har fått en ny säng jag vill visa er och näst på tur är det Juvelia som ska få en säng. Än så länge har hon fortfarande sin spjälsäng men hon börjar ju bli stor nu så snart är det dags för henne med en säng för ” stora tjejer” .

Vi var även hos min mamma i lördags och såg mello, efteråt hade vår vän John gjort ett quiz så vi körde det och mamma var med, så himla kul! Min mamma älskar melodifestivalen ännu mer än mig så är det någon man ska se det med är det henne.

Hmm, sedan kom Jonas och Lia över med alla barnen i söndags och Juvelia kom hem då så hon med fick leka med Vince och Louie. Det är väl typ det vi har gjort. Jag har tvättat upp all tvätt så våra tvättkorgar är tomma, sedan har vi städat och plockat.

 

Nu är det jobbvecka igen och Simon har skolan. Sedan kanske vi hittar på något kul med barnen eftersom et är sportlov.

 

Här kommer lite bilder ifrån helgen.

 

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats