Tiingelinn – Linn Andersson

Ny bil och 100 års lunch

Hej finisar!

Som många av er redan vet har vi ny bil i familjen. Min första egna bil var en Volvo v60 och nu har äntligen min Volvo xc90 kommit. Alltså wow, är så himla nöjd med den, som vi har väntat!

Varför denna bilen?

För det första behövde vi större för att få plats hela familjen med 3 st bakvända bilstolar. Jag vill att barnen ska sitta bakåt så länge som möjligt, säkerheten går alltid först.

Det leder oss in på nästa punkt, säkerheten! Detta är världens säkraste bil. Det har aldrig skett en dödsolycka i en xc90 vilket verkligen känns tryggt.

Det är en ladd-hybrid som klarar upp till 8 mil på bara elen, sååå bra! Har inte tankat den ännu och vi hämtade ut pärlan för snart en månad sedan och åker mycket bil ska tilläggas.

Sedan att det är en suv och inte minibuss. Den är faktiskt himla snygg jämfört med nästan alla andra 7 stiliga alternativ.

Det är volvo, alltså, vill aldrig byta ifrån det. Är verkligen som att köra på moln. Går så tyst med pga elen. ÄLSKAR.

Det är väl främsta fördelarna som gör att denna bilen känns så himla bra för min lilla familj.

 

Samma dag som vi hämtade ut den åkte jag och åt lunch med min mormor. Hon har fyllt 75 år och jag 25 år så vi kallade det för 100 års lunchen, så mysigt var det. Älskade, fina mormor!

 

Här kommer lite bilder.

 

 

 

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats