Tiingelinn – Linn Andersson

Senaste tiden

Hej finisar!

 

Hoppas allt är bra med er!

 

Alltså har verkligen kommit in i ett bra flow när det gäller jobbet, så himla skönt! Även min hälsa, har börjat gå massor med promenader, så himla skönt verkligen. Behöver komma ut ibland och har i perioder varit dålig på det.

Har man ett ” vanligt jobb” har man ju rast, hälsotimme osv men jag är dålig på att tänka så, tiden försvinner så snabbt, är så mycket jag vill hinna som jag inte hinner och då prioriterar jag bort det men nu är jag i ett bra flow. Det gör att jag blir piggare och orkar med alla kreativa idéer som ploppar upp i huvudet.

Denna vecka har vi börjat renovera och spela in massor av roligt content som et så fint kallas av det. Tror det kommer bli kul för er att följa.

Här kommer massor med bilder från förgående vecka.

 

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats