Tiingelinn – Linn Andersson

Renovering och gos

 

Hej finisar!

Hoppas att allt är bra med er!

 

Vi håller på att renovera här hemma och just nu är det Juvelias rum samt vardagsrummet som prioriteras. En ny TV-bänk kom upp idag och Juvelias rum är snart färdigt. Ska bli så kul att visa er. Juvelias rum har verkligen fått ett eget tema och kommer bli ganska unikt tror jag. Är mycket förväntansfull över resultatet.

Tjejerna vill med hjälpa till, de tar tumstocken och går och mäter, så gulliga.

I morse ville de att jag skulle fota dem med en varsin tulpan de tagit upp ur en vas, busungarna! Vi har även fått nya trappsteg på vår trappa vilket känns så skönt, har väntat på det så länge och det blev verkligen så himla bra! En växt har fått flytta in i trappan med, var inte tanken att den skulle vara där men min minsta lilla dotter vill bara krypa till den och äta jord så den får stå där tills vidare.

Ikväll blev det lite mys innan tjejerna skulle sova. Alva, Jonas och barnen var här en sväng med och hjälpte oss, GULD VÄRLDA minst sagt!

 

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats