Tiingelinn – Linn Andersson

De dummaste frågorna jag får på instagram

Hej finisar!

 

Hoppas att allt är bra med er! Med mig är det bra tack.

 

Idag tänkte jag att jag skulle göra ett inlägg där jag berättar om de dummaste frågorna jag brukar få på instagram, och det är endel kan jag säga. Ingen fråga är väl egentligen dum, men endel tycker jag är opassande att ställa, konstigt att vilja vet och endel faktiskt oförskämda.

 

Nu kör vi:

 

Hur ofta har du sex?

Vilken är din favorit ställning i sängen ?

Vet du inte vad preventivmedel är med tanke på alla barn?

Ångrar du att du skaffat dina barn?

Varför svarar du aldrig på mina frågor ? ( Frågorna är frågor som skrivs här)

 

Listan kan göras lång men som ni ser är det sexfrågor som många ställer till mig, samt om jag ångrar mina barn. Jag skulle aldrig fråga någon annan om deras sexliv på en frågestund och skulle heller aldrig fråga om någon ångrar sina barn. Så fruktansvärt korkat om ni frågar mig.

 

Här kommer lite selfies på mig och lite bilder på mina älskade små palettblad.

 

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ellen

    Verkligen knäppa och otrevliga kommentarer, tycker bara du ska ignorera frågorna. Kanske blocka dem som frågar också?

stats