Tiingelinn – Linn Andersson

Något jag aldrig trodde skulle hända har hänt

Hej finisar!

Hoppas allt är bra med er!

Jag har skämtat med mina vänner att jag fått en 25 års kris för att jag har varit så himla annorlunda på senaste. Svårt att förklara men har blivit mer öppen för nya saker, kanske snarare handlar om mognad nu vid 25 år. Sägs ju att det är då man är vuxen på riktigt och kan fatta rationella beslut.

När jag ser tillbaka på mitt liv ser jag så många saker jag aldrig skulle gjort idag, som varit väldigt impulsiva, MEN jag älskar att jag gjort dem för vissa av dem har lett mig till det bästa i mitt liv. Tycker inte man ska ångra saker man gjort om de inte är något fruktansvärt då såklart.

 

Hur som helst, till det roliga nu då, jag har aldrig gillat färgen lila. Det har verkligen varit en sådan färg jag aldrig köper till mig eller banren i första hand men nu har jag fullkomligt börjat älska lila. Köpt hem lila blommor omedvetet, hittat så söta plagg till barnen som är just LILA, haha. Hittade världens sötaste shorts jag vill beställa till tjejerna, ska visa er. Trodde aldrig jag skulle börja gilla färgen lila.

Här kommer lite bilder ifrån veckan som varit.

 

 

Lila blommor, älskar att göra sådana små buketter och ställa inne i våra badrum. 

Här är en länk till shortsen! SÅÅÅ fina och billiga. ( Adlink)

Solrosor som nu omplanterats. 

Busugne!

Lite gotte till mamman i huset.

 

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kristin

    Men samma här! Älskar verkligen ljuslila just nu, och färger överlag på kläder, har typ blivit besatt av ljusa färger 😆 har aldrig riktigt gillat så mycket färg innan, men älskar det nu. Undra om det är för att man börjar närma sig 30.. 🙃🤣

  2. Helena

    Helt rätt att man inte ska ångra och övertänka sina tidigare beslut för mycket. Man gjorde det man då tyckte var rätt och tog beslut utifrån den informationen man hade då. Viktigt att vara snäll, förstående och förlåtande mot sig själv nu och den versionen av sig själv man tidigare varit.

  3. Melinda

    Haha själv har jag alltid äääälskat lila speciellt syrenlila som shortsen på bilden så himla söta🥰 önskar er en riktigt fin helg ❤️

stats