Tiingelinn – Linn Andersson

Vårsol, pirr och lena ben

Hej finisar!

 

Hoppas allt är bra med er!

Med mig är det bra tack, solen skiner och jag börjar verkligen få riktig sommarkänsla, fast ’n det fortfarande är lite kallt ute..

Min vecka har startat med laser behandling då jag håller på att bli hårfri hos Mediq clinic på Kungsholmen. Var min fjärde behandling nu så snart slipper jag förhoppningsvis raka mig, vilken dröm det kommer att vara. Är ni med sugna kan ni använda koden LINN50 för 50% rabatt på alla era behandlingar tills ni är hårfria. Brukar behövas 6-12 st. (Reklam)

Sedan har jag myst med John, och Johan, träffat Lydia och igår var jag på event för Proviva, ÄLSKAR Proviva! Så mysigt event och träffade på så gulliga tjejer. Älskar när man lär känna nya människor som är inspirerande och härliga.

 

Skulle ju ta tag i detta att skaffa nya vänner men blir aldrig av, vet inte vadd et är med mig men jag typ drar mig lite för det. Är sjukt social av mig så borde inte vara ett problem.. Hm,, kanske nästa vecka. Tänker ju så hela tiden dessutom,. Har börjat tro på detta med att träffa någon av en slump, allt blir så mycket enklare då. MÅNGA av mina nära vänner har jag dock träffat via sociala medier så borde öppna upp mer för det.

Här kommer lite bilder. från veckan som varit hittills.

 

 

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats