Tiingelinn – Linn Andersson

Baksidan med att bara en offentlig person

Hej finisar!

Att arbeta som influenser målas ofta upp som något glammigt och lyxigt. Det är ett annorlunda jobb och det är väldigt mycket som ser och som såklart är lyxigt och annorlunda. Att få bud, att bli bjuden på events är ju något inte så många andra yrkeskategorier gör. Men det jag uppskattar mest av allt är att kunna påverka sina egna arbetstider och att få vara kreativ.

Det finns dock en baksida med att vara offentlig och det är alla nättroll. Dagligen finns det människor som hackar på mig, letar fel, hatar och vrider och vänder på allt man gör, säger, är och ser ut till ens nackdel.

Detta är verkligen en psykisk påfrestning som jag en gång i veckan pratar med en psykolog om nu mera. Tänk dig att få höra varje dag hur dålig, ful och misslyckad du är. Allt ifrån hur jag är som mamma, till att jag är ful till hur jag sköter mitt jobb, det finns liksom så många sker folk kan hitta fel i.

Detta blir ju så himla personligt också eftersom det riktar sig mot mig som person.

Det man måste tänka på med sociala medier är att man ser en liten inblick, oftast folks ljusglimtar och långt ifrån hela livet. Målet är ju att inspirera och underhålla sin publik.

Jag kan med ibland nästan få känslan av att man känner folk man följer för man dagligen ser vadd e gör, men et gör man inte. Vad som händer resten av tiden syns inte.

Det går verkligen inte att göra alla nöjda och vara alla människor till lags jämt. Men det är så himla ledsamt att vissa tar sig tiden att skriva hat, att skapa fakekonton för att inte heller våga stå för det man vill förmedla. Det förstår inte jag vad man får ut för något av.

Ingen är perfekt och långt ifrån jag själv heller men inte följer jag folk som irriterar mig så fruktansvärt mycket, och aldrig i min vildaste fantasi hade jag fått för mig att skriva något elakt till en person. Verkligen aldrig.

 

Det är verkligen en mörk baksida som ibland gör mig osäker, men jag försöker verkligen att inte ta åt mig av dessa personer. Det är torts allt de som mår absolut sämst, för roligare hobbys och aktiviteter måste ju finnas an att göra fakekonton och skriva hat.

 

Puss och kram, var rädda om er.

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats