Tiingelinn – Linn Andersson

Weekend med Tindra

 

 

Hej finisar!

Hoppas allt är bra med er!

Här kommer en sammanfattning av veckan som varit:

Tiden går så fort, det säger jag hela tiden, men nu går tiden så fort att jag inte hinner med känner jag. Barne blir så stora lallades för fort, Vill vara mer ledig och njuta av varje sekund man aldrig mer kan ta igen samtidigt som jag verkligen vill satsa på karriären.

Denna veckan har spenderats i Stockholm. Först liten möten, hunnit med en Aw, sedan en mysvecka med Tindra då hon förra veckan på min vecka var utomlands med sin pappa så nu på hans kom hon till mig på onsdagen så jag verkligen kunde maxa egentid med henne.

 

Tindra har önskat just detta sedan i vintras när hon, jag och min mamma åkte upp till min dåvarande lägenhet i Stockholm och nu äntligen kunde vi två ha egentid igen på det sättet.

Vi har hängt med mina vänner och deras barn, ätit gott, myst, shoppat, hittat på roliga saker efter hennes önskemål och haft det så, så bra.

Simon ville ut med lite kompisar i helgen som bor i Stockholm då han har nästan hela sin kompis krets där så han lämnade Belle till oss så hon fick haka på resten av helgen hon med. SÅ mysigt. Känner verkligen hur vi maxat denna veckan.

Nu är vi hemma i Örebro igen och bara myser. Gått en promenad ut på landet, ätit jordgubbar, Tindra har lekt med vännerna på gatan och nu ska vi åka hem till min mormor och fika och mysa där.

Här kommer bilder från veckan.

 

Puss och kram

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats