Tiingelinn – Linn Andersson

Söndag

Hej finisar!

Igår hade vi en lugn dag. Jag och tjejerna var hos min mormor en stund och hälsade på. Min mamma var också där och vi hade det så himla mysigt som alltid. Blev bjudna på både kärleksmums och Silvia kaka av mormor.

Vädret var inte det roligaste, spöregn hela dagen så vi sprang in på Ica Maxi i våra matchande regnrockar, haha. Glamoröst och så vidare.

Hann även med att rösta i europavalet.

På kvällen när barnen lagt sig tog jag ett bad, var så längesedan jag gjorde det. Är mer sugen på det på vintern, men var skönt efter en regnig dag. Sedan hade det kommit nya avsnitt av ” Strandhotellet ” som jag följt alla säsonger och ÄLSKAR. Finns få serier jag tittar på, jag tittar nästan aldrig på TV, haha. Men Strandhotellet är en sådan serie jag verkligen har fastnat för. Jag älskar ju alla svenska serier, haha.

Det var nog det vi gjorde, har inte så mycket mer att bjuda på än så, haha. MEN nu är jag igång med ett inlägg om dagen med lite mysiga vardagliga uppdateringar till andra saker som kommer upp i min hjärna. Har alltid älskat just blogg där man bara kan skriva av sig om allt möjligt. Sedan att min stavning inte alltid är den bästa är något jag jobbar mycket på.

 

Barnens nya favoriter från glassbilen. Fizzypop glass! 

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats