Tiingelinn – Linn Andersson

Glad-ledsen

Hej finisar!

Hoppas allt är bra med er!

Precis kommit hem från Spanien och spenderat en hel dag med mina älskade tjejer. Så mysigt, saknat dem så himla mycket.

Juvelia frågade mig om jag var ledsen när tårarna började rinna för kinderna på mig när jag fick pussa på mina fina tjejer. Då svarar Tindra ” Nej Juvelia mamma får tårar för hon älskar oss” så himla gulligt. Inte så att tårarna rann mindre då.

Min mamma har semester så vi har varit hos henne och badat och solat då det varit så himla fint väder. Sedan grillade vi här hemma och jag gjorde lite alkoholfria drinkar till oss.

Riktig mysdag!

Tjejerna hjälps åt att plocka körsbär.

Oerhört goda
Tjejerna skålar med sina drinkar
Tips är att ha på flingsalt på Oliver, så gott.
Så mammig tjej idag
Tindra fick en ny cykel av sin gammelmormor idag. Så himla snällt. Små tjejerna var kvar med min mamma och min mormor så Tindra och jag kunde ta en liten cykeltur. Så mysigt.

När jag var liten växte jag upp med att fina cyklar var en grej. Känns som typiskt landet. Alla hade olika cyklar som nästan identifierade än som person. Jag fick alltid mina nya cyklar av min mormor och morfar. Så fint att mormor nu köpte en cykel till Tindra. Blir lite rörd av det.

Minns min sista cykel jag ville ha så himla mycket. Fick den på högstadiet och har kvar den än. En vit med blommor och flätad korg.

Fler som hade denhär cykel mentaliteten, haha. Här i stan känns det som man har en så ful skrotning cykel som möjligt för att inte få den stulen.

Tjejerna älskar att bada
Belle ” simmar”
Mammas hjärta
Älskade döttrar
Nöjd tjej som fått glass
Tjejerna fick lite presenter från Spanien.
Kvälls mums.

Puss och kram på er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats