Tiingelinn – Linn Andersson

Juvelias 4 års kalas

Hej finisar!

Igår hade vi kalas för Juvelia som fyller 4 år nästa vecka. Vi har barnen varannat år på deras födelsedagar så vi firade henne redan igår med min familj och släkt.

När hon vaknade på morgonen så sa hon, ”Idag är det mitt kalas” sedan sprang hon och satte på sig klänningen som hon själv valde i garderoben och sedan hade hon den från morgon till kväll.

Juvelia är verkligen så bestämd med vad hon vill ha på sig, hon är finurlig och eftertänksam. Denhär lilla damen får mig att skratta varje dag, sedan är hon oerhört envis med.

Dagen blev så lyckad. Vi hade tema Mermaid som Juvelia önskat. ” Jag vill ha en sjöjungfru tårta” sa hon tidigare i veckan. Hade en idé om att baka själv men det kändes för svårt för mig att lösa snyggt så vi beställde från Bullvivan. Deras tårtor är alltid så goda dessutom och vackra!

Till mat hade hon önskat korv med bröd, haha. Hon älskar verkligen det. Simon grillade därför massor av korv till alla gäster. Man såg verkligen att Juvelia var så nöjd att allt blev som hon själv hade bestämt.

Juvelia fick en cykel av sin mormor och morfar och sedan massor med Barbie, sjöjungfru saker och kläder. Väldigt nöjd tjej.

Här kommer lite bilder ifrån dagen.

Juvelia med sin Mermaid tårta hon önskat sig. Så lycklig.
Första paketet
Lillasyster
Fick en cykel av mormor och morfar
Min mormor och Juvelia
Paket öppning
Nöjd med sin ballong även den sjöjungfru
Bukett från vår trädgård.
Helt kär i dessa nektariner haha! Så goda och så fina.
Bus med morbror Anton.
Såklart sjöjungfru leksaker med.
Lyser alltid bus om henne.
Älskade dotter, så stolt över dig!

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats