Tiingelinn – Linn Andersson

Event i Stockholms skärgård

Hej finisar!

 

Hoppas allt är bra med er!

Med mig är det bra i skrivandets stund. Haft en känslomässig jobbig stund i morse men tog en långpromenad, pratade med vänner och rensande tankarna, ätit lite lunch och kommer fokusera på jobb hela dagen. Känner mig peppad och har verkligen vänt energin till positiv energi vilket jag känner mig väldigt stolt över.

Har läst massor om sådant att försöka omvandla en stark ilska eller försöka göra något vettigt istället för att gråta Det ÄR okej och bra att uttrycka sina känslor och låta de komma. Men ja, hur som helst, att inte grotta ner sig i en negativ spiral som jag lätt har gjort, blivit omotiverad till allt och tappat gnistan och tron på mig själv är inte så bra. Det är med okej men är så glad över hur jag lyckades idag.

Nog om det, i förrgår var jag iväg på en SÅÅÅ mysig skärgårdskryssning med John och Johan. Alltså så himla mysigt. Har aldrig varit ute med båt i skärgården så innan men det var verkligen så fint. Efter det blev vi bjudna på en tre rätters middag och hade en jättefin kväll.

Är så underbart att kunna göra sådana saker i vardagen med sina vänner ibland, Är framförallt lyckligt lottad som har John och Johan, de har verkligen tagit mig under sina armar som att jag vore en lillasyster.

Här kommer lite bilder från båtturen.

 

 

 

Blev förtjust i att göra alla bilder svartvita. 

Så goda snittar!

TACKSAM

 

Ursäkta hur snygg? 

Middag

Ai tomater till förrätt

Utsikt över Grönlund

Snälla! Tänk att jag har så snygga vänner!

Mer svartvitt, ÄLSKAR denna klänningen!

Efterrätt!

Trätta och redo för att gå hem till sängen efter en mysig kväll.

 

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats