Tiingelinn – Linn Andersson

Tindras skola, våldgästade av släkten

Hej finisar!

 

Hoppas allt är bra med er!

En vecka har redan gått, så fort tiden går! Känns som det nyss var måndag.

Igår kom min mamma, mormor och syster och våldgästade oss efter skola och förskola! Vi hade bestämt att min mormor skulle komma och så hakade mamma och Fanny på de med. Väldigt mysigt, både jag och barnen blev jätteglada.

Passande nog hade jag lagat massor med spagetti och köttfärssås för jag hade tänkt göra matlådor så det räckte till alla istället.

Sedan har jag ju skolat in Belle på förskolan hela veckan. Det har gått toppenbra vilket känns så himla skönt. Nästa vecka kommer hon gå näst intill vanliga dagar.

I morse fick jag följa med in och se Tindras klassrum. Älskar verkligen hennes skola. Pedagogerna är fantastiska och hennes lärare var så gullig. Tindra visade mig sin skolbänk med alla saker, och sina böcker och bad hon hunnit gjort första veckan. Hon lär sig så mycket, blir helt varm i kroppen.

Jag kommer ihåg saker från när jag gick i ettan. Minns att jag hade en låda med mitt namn och en röd fjäril jag hade valt ut. Min fina, lilla men ändå så stora Tindra, vart tar tiden vägen?

 

 

Busunge

Så stor flicka!

Stor på sitt sätt

 Minst och äldst

 Tindras bänk

 Passar på at maxa nu med alla färska kryddor innan hösten kommer.

Juvelia och Belle med mormor.

Puss och kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats