Tiingelinn – Linn Andersson

Höst skörd i trädgården

Hej finisar!

 

Hoppas allt är bra med er!

Har verkligen sådana kontraster i livet, ena veckan storstadsliv i Stockholm och andra veckan småstadslivet i Örebro med radhus och trädgård.

Nä jag kom hem igår hade jag massor att ” skörda” det fanns gurka, paprika, jordgubbar, smultron, hallon och massor med tomater. Perfekt för veckan verkligen. Lite sallad på detta, haha. Tänkte även att jag ska plocka av kryddor och frysa in, sett att folk hackar ner och fryser så tänkte faktiskt testa.

Sedan fanns det massor med vackra blommor så gjorde mig en bukett också! De flesta solrosor har börjat dö nu men jag tänkte att jag ska pilla frön inför nästa år då de blev så himla vackra i år i olika färger. Kanske kan sälja några med om det blir många.

I veckan ska jag njuta av min lilla kronärtskocka med, hem odlad och allt! Har ni ätit kronärtskocka någon gång? Hur åt ni den?

Här kommer lite bilder :

 

Vilken lycko-bricka ju!

För mig har det alltid varit en dröm att mina barn ska kunna gå och plocka frukter och grönsaker i trädgården. Nu finns det i alla fall lite jordgubbar, hallon och körsbär i trädgården, och en dag, då ska vi bo i en villa med stora äppelträd. 

Denna buketten då? Hur fina blommor?

Här har vi henne, min lilla kronärtskocka, haha!

Palettbladen har med blivit så så fina!

Hur vacker? 

En svartvit mamma!

Hur mycket fina hallon då!

En mamma i färg!

 

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats