Tiingelinn – Linn Andersson

Evakuering av tåg

Hej finisar!

 

Hoppas allt är bra med er!

Här kommer en liten uppdatering från veckan.

Min vecka började ju då med att jag hamnade på ett tåg, som hamnade precis efter ett tåg som var med om en olycka. Tack och lov blev ingen allvarligt skadad men självklart måste det varit otäckt.

Mitt tåg låg 10 minuter bakom. Vi stannade till och efter en timme fick vi veta vad som hänt. Först tänkte jag inte så mycket på det, men när de ropade ut att om ni har frågor så gå längst fram i tåget så tänkte jag göra det och insåg att det inte gick för att elen var av så dörrarna gick inte att öppna.

Där fick jag lite smått panik. Ni som läst tidigare blogginlägg vet ju att jag har lite svårt för trånga utrymmen där man känner sig instängd. Fick smått panik av detta.

Tillslut kom tågvärdarna och bröt upp dörrarna mellan alla vagnar. Vi fick informationen om att all tågtrafik kommer att stå still till 05 nästa morgon och vi kommer behöva evakuera.

Alternativen var att invänta ersättningsbuss eller ta sig vidare på egen hand, vilket jag valde att göra, som också var tur, för när jag var hemma i Stockholm igen så hade bussen inte ens kommit.

Jag liftade först från där vi var till Arboga station med en annan från tåget som blev hämtad av en släkting. Därefter tog jag mig på en fullsatt buss till Västerås och fick sitta längst fram med busschauffören,

Därefter i Västerås sa de att tågen gick till Stockholm, vilket de inte gjorde.., så jag stod där och väntade i 2 timmar, lärde känna lite människor under tiden, köpte en macka och latte och sedan kom 2 killar från Göteborg och frågade om jag ville dela taxi med dem.

Så sista timmen delade jag taxi med de två killarna och ja, sedan var jag framme.

Missade en viktig tid, men annars så togs det bara tid från min dag. Jag är oskadd, allt är bra med mig och jag lärde känna lite människor på vägen, haha.

Om jag känner mig taggad på att åka mer tåg? Svar NEJ, men det kommer jag ju göra ändå, haha.

Avnjöt en fantastik middag måndag kväll så ska inte klaga.

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats