Tiingelinn – Linn Andersson

Spa, tandvård och middagar

Hej finisar!

 

Hoppas allt är bra med er!

I måndags skulle jag ju ha opererats när mitt tåg blev inställt och alla blev väldigt nyfikna på vad. Jag har dragit mig för att berätta för att jag skäms så mycket. Det är nämligen så att jag haft tandläkarskräck väldigt länge.

Opererade ut en tand när jag var barn och mitt minne är att det var värre än att föda barn. Har dragit mig från att gå till tandläkaren så himla länge men kände väl nånstans att det var dags.

Detta året har varit ett år för mig där jag verkligen försöker övervinna mina rädslor. Flyga flygplan, åka tunnelbana samt flera privata saker som jag jobbar med. Tänkte att, ja nu efter tre år är det på tiden att jag går till tandläkaren.

Gick till mun tandvård och möttes av en otroligt positiv känsla och har nu inlett ett samarbete med dem. Inte steril miljö, otrolig personal och bara så mysigt och fräscht.

Vid första besöket upptäckte vi då att, ja det finns lite att göra. Jag skäms verkligen enormt för detta. Att jag gått runt med hål i tänderna utan att veta om det, men de var så otroligt gulliga emot mig.

Ska ju då operera ut en visdomstand MEN denna gången bev det att rotfylla tanden bredvid visdomstanden. Det tog lång tid och jag skakade innan för jag verkligen var så rädd men det gick så mycket bättre än jag nånsin kunnat föreställa mig och tandläkaren va så otroligt gullig.

Hade tydligen liten gap-förmåga sa de så det gjorde det hela problematiskt men verkligen så duktiga! Ser fram emot att fortsätta min tandvård där. Nästa gång blir det tanden som ska ut.

Annars i veckan så har jag varit på spa med Lydia och vi hade så otroligt mysigt! Verkligen en perfekt grej mitt i veckan, känns så lyxigt då när det är en vanlig vardag.

Jag och ”papporna” som jag säger om John och Johan ( eftersom de heter pappapappadotter och är två pappor) åt så god lunch på ett sushi ställe i veckan med. Kommer drömma om den maten.

 

Här kommer lite bilder ifrån veckan.

Min Lydia!

Tog en glutenfri pasta och det var så bra för min ibs mage. Tycker vapiano har oförtjänt dåligt ryckte, jättegott ju. 

Hur snygg?

En liten mammsi till!

Men snälla vi hade så mysigt!

Verkligen höst känsla av denna bilden.

Hur fint? känns ju inte som en tandläkaren klinik ju!

Haha, bjuder på denna, mitt leende när bedövningen satt kvar. 

Magisk lunch!

Senare samma kväll när bedövningen släppt.

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats