Tiingelinn – Linn Andersson

En ängel till mamma och en tjej som smakade sallad

Hej finisar!

 

Hoppas allt är jättebra med er!

Med mig är det bra tack. Livet känns väldigt hektiskt som att allt går i ett, men det k’nns även väldigt mysigt nu när hösten kommit. Mina små tjejer är så söta när de trippar runt i gulliga små mössor, haha.

Igår gick Tindra på kyrkan-häng som det heter. Hon älskar det. Kyrkan kommer och hämtar barnen och tar med dem på aktiviteter hos dem i 2 timmar. Tindra ÄLSKAR att pyssla och det gör de mycket där så det passar henne perfekt.

När jag var liten gick jag på liknande aktivteter via kyrkan med pyssel och kör. Vi hade så roligt så jag hoppas det blir samma för Tindra. Detta blir andra året hon går.

Hon var så gullig igår och kom hem med en liten igelkotts unge hon målat på en kastanj och en vacker ängel. Mammahjärtat alltså!

Sedan på vägen hem kunde man plocka äpplen och vindruvor med sig från en granne, hur lyxigt och snällt! Jättegoda var de dessutom. Åh vad det är mysigt att bo såhär. Vill med ha ett stort äppelträd! En dag så…

Väl hemma åt vi köttfärsbiffar som alla tjejerna älskar. Så kul med mat när barnen äter, haha. Min gullis Juvelia sa en så gullig grej jag måste dela med mig av. Hon är inte så förtjust i sallad men så säger hon ” mamma, mamma jag svalde sallad” hon var så stolt över att hon ” svalt” sallad. Det var inte så illa tyckte hon. Jag blev med stolt faktiskt. Jag lägger nästan alltid fram men jag kommer aldrig tvinga mina barn att äta något. Blev det själv en gång som liten på mitt dagis som det hette då och har nästan ett ” trauma” nej men minns detta verkligen väl, hur jag smög iväg till toan och spottade ut i toaletten. Tycker än idag inte om spenatsoppa med ägg trots att jag älskar soppa och älskar spenat.

Är i alla fall så viktigt för mig att mina barn inte tvingas till att äta något. Tycker faktiskt de är bra på att testa nya saker och ja som nu så har hon valt att ta en liten tugga sallad, det gjorde mig stolt. Jag tror på den tekniken, att det kommer. Samma har det varit med båda mina stora med att sluta med blöja, det har bara kommit, jag har aldrig stressat något.

 

Hur gör ni med maten och era barn?

gÅRDAGENS MIDDAG!

SÅ GOTT!

Vår vackra ske utanför huset.

Tindras ängel!

Tindras igelkott!

Mina små tjejer i morse!

Lite äpplen som mellis för mig.

 

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats