Tiingelinn – Linn Andersson

En barnfri helg

Hej finisar!

Hoppas allt är bra med er!

Detta har varit en barnfri helg för mig vilket har varit rätt tråkigt men har ändå haft sjukt mysigt och kul då jag umgåtts med massor av människor jag älskar, men såklart saknat Tindra! MEN nu kommer det blir minst 2 st helger i rad som hon är hos mig för hennes far ska iväg på något med familjen och då kommer hon till mammiiiiis! Såå mys!

Jag har i alla fall hängt med Frida och Wilma, vi åt på kinamuren men asså förlåt deras mat är inte så god. Finns betydligt godare kinarestauranger nu för tiden, denna var favorit när man var liten, haha. Sedan så åkte Wilmis till Stockholm och jag har varit hemma och städat lite.

I fredags var jag över på tacomys hos Frida och Emil. Super mysigt och spontant! Så viktigt att kunna umgås med sina vänners partners!

 

Igår var jag hemma med Familjen i Frövi! Var så mysigt, sonande i Fannys säng, det är ju mitt barndomsrum där jag haft min säng hela livet typ så sover bäst där. Försöker lura mamma att jag sover bäst hemma men hon vet att det är hemma hos dem, haha. Vi hade i alla fall super mysigt, åt havskräftor och planerade inför en tripp till Astrid Lindgrens värld i vår, sååå mysigt verkligen!

Nu är jag hemma och städar igen, är helt städ beroende eller något, måste städa och ha fint hela tiden, haha, är något fel på mig eller nått.Hatar verkligen damm, smulro, smitts och fläckar!

Har även fixat nya naglar igen, är så himla kul att ha fina naglar, det kommer jag fortsätta unna mig!

Puss och kram! 

Frida och jag med träningstights och pälsjackor, haha!

En hejdå puss ! Super god sallad! Min favorit outfit verkligen! Osminkad , med bulle på huvudet o morgonrock. Mina favorit brallor! Såååå fina ! Länk här.Mina naglar, sååå fina! Kräftfrossa med mamma och Sven

Mammi selfie!

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats