Tiingelinn – Linn Andersson

Börjat drömma om något jag fruktat i flera år

Hej finisar!

Vet ni vad? Det är så himla deprimerande med dehär vädret! Jag får panik! Går inte att ta fina bilder till Instagram för är grått dygnet runt! Killa bildcollaget längst ner i mitt inlägg. Dessa bilder är tagna 14:30! Och det är redan mörkt så gatlyktorna är tända, nemen usch!

Det är faktiskt så att jag börjat drömma mig bort om sol och blåa hav! Så sjukt är det för har inte gjort det något år! Trots att de är sånt här väder varje år, men nej, aldrig! Jag är så flygrädd och har inte varit utomlands sedan 2014. Vet inte vad som har FLUGIT i mig, haha! Skämt och sida..   Då var vi i London. Året innan var vi i Grekland alltså 2013 och det är senast jag var i ett varmt land.

Lägger in lite bilder från det här! Jag var bara 14 år där! Galet vad tiden går fort. Men nu drömmer jag mig bort, har till och med kollat lite på resor men just nu är det inget vår ekonomi tillåter, prioriterar annat just nu men kanske längre fram. Tänk om de skulle ha ett pang erbjudande imorgon på black friday, då kanske jag skulle få för mig att boka, hehe.

Tänk att sitta med en drink i solskenet! Bada med Tindra och bara njuta! Wow vad underbart! Ska jag åka ska det vara med Tindra.

Ni som varit utomlands med era barn, vart åker man! Måste vara så kort flygresa som möjligt, inget farligt land med läskiga sjukdomar, måste vara i Europa, ska vara varmt, vill ha barnvänligt hotell där mat och allt ingår! Tipsa mig! Känenr säkert inte inträffa men är nyfiken! 

Mitt natuliga hår, så vackert ! Hibiskus har varit min favoritblomma sedan jag var ca 7-8 år gammal och var i Turkiet! Alla dessa blommor!

Jag och lill-siss!

Jag tyckte jag var så ful men jag var så vacker, osminkad och nattlig, och håret! Tänk om jag hade detta hår idag! ( Kolla brännan vid fötterna) 

Gjorde sol tatuering! 

Deppiga Sverige just nu!

Puss och kram på er !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Pamela Hultström

      Jag åkte med min dotter till Bulgarien när hon var 5. Bra pris, lagom flygtid och hittade hotell med en bra barnpool med Rutchkanor.

stats