Tiingelinn – Linn Andersson

Spontantripp till Stockholm!

Hej finisar!

Wow! Vilken fantastik fredag jag hade 14/2-20! Alla hjärtans dag!

Vaknade på strålande humör, solen sken, vi fick se vår dotter på rutinultraljudet, Gabbe kom hem med en fin ros planta och en kopp till mig och allt var bara så himla bra! Vann dessutom på triss, min högsta vinst någonsin!

Sedan skulle vi gå ut och äta på kvällen med Elin och Chrille men restaurangen lämnade återbud pga att deras luftkonditionering gått sönder. Vad skulle vi göra då tänkte vi? Vi drar och käkar i Stockholm! Sagt som gjort! Jag passade på att höra av mig till vårt stammis hotell ” Friends hotel”  och de hade lediga rum så vi tog en mini roadtrip till Stockholm med övernattning!

 

Klicka här för att komma till hela dagen i video format! 

Tänkte även dela med mig av et erbjudande till er ! Under sportlovet kommer hotellet ha superbra erbjudande! Deras stora lekrum kommer ha öppet 20 februari till 3 mars!

Klicka er in här för att se superbra special priser! 

Favorit hotell och så himla barnvänligt! Perfekt med stort lekrum! Kul att hitta på något med barnen på lovet! Dessutom ligger ju hotellet vägg i vägg med Mall of Scandinavia! Perfekt!

Min fina alla hjärtans present!

Fika paus på väg till Stockholm! 

Så fint på hotellet när vi kom!

Bebis magen! Underbara klänningen hittar ni här!

Maten! WOOOW ! Vi åt på restaurang Libanon på Mall of Scandinavia! Beställde en avsmakningsmeny med 12 olika rätter PLUS Ett fat med olika kött utöver det! Så galet sjukt! Bland det godaste vi ätit!  

En liten puss! Såhär såg vårt rum ut denna gång!Badrummet!Jag och Gabbe sov längst ut på kanten av sängen haha! Så gosiga !Jättegod hotell frukost! Självklart en bild i fönstret, så fint på detta hotell! Lite mer kärlek Wow dessa rosboxar inne på Mall of Scandinavia! Men så dyra!Fikade lite på Coco Maria med! Ett måste ju! Sedan blev jag så sugen på juice! Köpte en jättegod !

Puss och kram ! Glöm inte boka in er för sportlovet!

Mysigt med hotellnatt sedan kan man ju gå på tex bio inne på Mall of Scandinavia med barnen! Tar 30 sekunder att gå dit från hotellet!

 

Puss och kram på er !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats