Tiingelinn – Linn Andersson

Födelsedagslunch för Gabbe

Hej finisar!

Njuter av att vara lite mammaledig! I sommar kommer jag plocka lite dagar med Tindra också när jag har henne och nu i början även för Juvelia. Tog ut så lite dagar med Tindra så måste börja plocka så de inte brinner inne. Hur som helst, därav dålig uppdatering på youtube och blogg. Satsar främst på Instagram det lilla jag jobbar men bloggen ska börja prioriteras igen. vet tillexempel att min farmor går in här och läser som inte har Instagram så vill ju att hon ska kunna se bilder på lilla sessan!

 

I onsdags var vi i alla fall ute på en liten tur på stan med lilltjejen. Vi mötte upp mamma och Sven som bjöd Gabbe på lite födelsedagslunch eftersom han fyllde år i söndags. Är så glad över att ALLA i min familj verkligen älskar Gabbe.

Vi satt på en uteservering och lillan sov igenom hela lunchen. Mamma köpte så roliga badbyxor till Gabbe, haha. Knallrosa, Ni kommer nog få se på hans Instagram tror jag, och en snygg sommarskjorta med. Var super mysig dag med mamma, Sven, Gabbe och Juvelia!

På hemvägen köpte jag massor med blommor. Har tänkt ta en gullig bild på lill-tjejen med dem. Hoppas de inte vissnat än, haha.

Här kommer lite bilder på vår fina lilla tjej!

Hur go! Hon har självklart matchade pyjamas med mig, Gabbe och Tindra! FAVORIT KLÄDER! Älskar märket livly! Så fint men väldigt dyrt. Man kan dock fynda begagnat som dessa söta!En mamma som älskar blommor. Blommig filt. Hade inget paraply hemma så fick ta Tindras som ligger i korgen under vagnen. haha. Gick jättebra matchade fint med vagnen. ÄLSKAR stokke trails! Snyggis pappan!En stolt mormor och en ny blommig filt. Mammis och pappisMin fina mamma

Så magiska Dalia blommor!

 

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annika

    Så härligt! Tänk dock på att hålla avstånd och undvika folksamlingar med tanke på Juvelia.. Coronapandemin är tyvärr inte över än..
    Minns själv från annat inlägg. Ang kläder. Sonen är nu dock 18 år… Men föddes som premis i v 35. Drunknade i stl 50… Fick panikshoppa kläder i st 44 en dag mellan amning och pumpning, på utflykt från NEO (= var 3-4:e h dygnet runt i flera mån var det amning och sen pumpning. Tog upp typ hela dygnet.,).
    Då fanns i stort sett inget utbud på stl 44.
    Har sparat de flesta i den stl <3
    För de är ju så små och söta.
    Kram./ SSK

stats