Tiingelinn – Linn Andersson

Mormor 73 år

Hej finisar!

 

Det var de nyårslöftet det… Nu har jag haft några dagars uppehåll men mitt mående måste prioriteras. Varit extremt stressad, har ingen balans än behöver ännu mer struktur i mitt liv för att vara lycklig, svårt att förklara men ja. Prioriterat familjen och sådant som gör mig glad. Massor av mammaledig tid med barnen som jag behövt. Tänker att man ska tusan passa på nu i januari som är en lugn månad inom jobbet Det förtjänar vi! Jag har lekt massor med Tindra på hennes rum, låtit henne pyssla, leka med lera och Juvelia har varit med hela tiden och skrattar. Hon har just lärt sig sitta, tog bilder på henne för några dagar sedan då fick man nästan hålla i henne lite men nu sitter hon jättebra. Åh mammas bebis börjar bli stor! Njuta av tiden med sina barn för det går alldeles för fort!

 

Idag firade jag och min lillasyster, Fanny, ( som för övrigt är 18 år nu och värsta entreprenören med så stort driv och så jäkla BÄST) min mormor som fyller 73 år idag! Det skiljer 50 år och 6 dagar mellan oss 2! När mormor fyllde 50 gick det alltså 6 dagar till och sedan föddes jag. ( 25:e Januari för er som inte räknade ut det, hehe) .

Jag och mormor har alltid haft ett så speciellt band till varandra! ALLTID. Har alltid sovit över där massor som liten, typ en dag i veckan, alltid träffat henne och morfar flera dagar iv veckan hela min uppväxt. De bor på samma gata typ 5 hus från min mamma.När jag gick på högstadiet åkte hon och jag till stan en dag i veckan och shoppade, hon bjöd alltid på bakadpotatis det var våran grej. ÄLSKAR min mormor så otroligt mycket!

 

En av de hårdaste sakerna nu under pandemin är att inte kunna krama henne, farmor, morfar, ja inte ens min mamma och pappa för den delen.. Inga kramar, ingeting. Men min mamma och syster träffar vi. Jag förstår att många tycker det är fel. Är otroligt försiktig annars med allt som har med pandemin att göra MEN jag mår för dåligt psykisk utan min mamma och syster. Jag jobbar ju hemifrån och jag skulle bli galen av att inte träffa någon annan vuxen person än Gabriel. Träffar ju ingen via mitt jobb.

 

Hur som helst.., vi firade utomhus hos mormor idag. Vi blev bjudna på räkmacka som lunch på balkongen med gasol värmare och filtar och mormor fick paket av oss.

 

En mysig dag ute i Frövi. Frövi kommer alltid vara hemma för mig. Men jag tror tyvärr aldrig jag själv kommer bo där. Hade jag velat hade jag inte kunnat pga att jag ju har delad vårdnad med Tindras pappa. Vi är bundna till Örebro resten av livet men det gör mig inget för jag ÄLSKAR Örebro.

 

Här kommer lite bilder

Min fina fina mormor!MUUUMS!Hennes ögon, alltså ser ni?!

Mormor skickade denna bilden till mig! Hennes present från mig och Fanny! Helt magisk!

Puss och kram!

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Zaneta

    Men bor Tindras pappa i Örebro eller? Det är väl inte långt ifrån Frövi, ifall du skulle vilja bo där någon dag❤️

    1. Linn Andersson

      Ja precis det gör han men blir jobbigt att åka för mig 50 min till Örebro och 50 min hem isf för att lämna på förskolan! <3

    2. Rasmus

      Men det blir långt om man ska köra dom till skolan/förskolan varje morgonen för att sen hämta. O alla barnens kompisar o framtida kompisar kommer bo i örebro. Samt om nåt händer barnet o hon måste hämta så tar det minst 20 min att ens vara i örebro.

      Men när barnen blir myndiga o flyttar så kan hon bo i Frövi, alltså om ca 17-20år.

      1. Linn Andersson

        Men precis! Det tar 50 min dessutom från Frövi till den delen av Örebro vi bor i då man alltid måste åka genom stan. Kram <3

  2. Maria

    Lätt att hamna i en ond spiral av stress. Bra att du fokuserar på vad du mår bra av.

    Grattis till din mormor och vad glad jag blir av att höra hur fin relation ni har till varandra

  3. Katie

    Vilket fint litet kalas ???

    Jag är ensamstående med min dotter på tre månader (valt att bli mamma som ensamstående). Här kommer ingen hem till oss. Vi träffar mina föräldrar ibland men jag är för rädd för att bli sjuk efter vad jag sett på jobbet så känns så mycket bättre att bara vara vi och hunden. Jag ser framemot att vaccination blir möjlig!

    Kram på er ♡♡♡

stats