Tiingelinn – Linn Andersson

Bio premiär

Hej finisar!

I tisdags var vi bjudna på premiären av nya Eva och Adam filmen. Min mamma var barnvakt hemma i huset åt flickorna så jag och Simon kund komma iväg och se filmen. Va riktigt mysigt med en liten dejt. Är inte alls ofta vi gör något bara han och jag.

På bion träffade vi Therese och henne barn. Filmen var en riktig tonårsfilm. Jag älskade gamla Eva och Adam när jag fick i skolan så detta var nog en riktig höjdpunkt för ungdomarna.

Annars i veckan har mina vänner Oskar och Andreas varit här och byggt på min platsbyggda hylla i kontoret. Ska bli så kul att visa er när den är klar. Simons garderob blev fixad. Så prydligt och fint och lite andra smådetaljer är fixade här hemma.

Igår tog jag Covid vaccinet dos 2 så idag ligger jag tyvärr hemma med feber. Så himla tråkigt men det är ju för en bra sak.

Tindra och Simon fyller är nästa lördag ( den 4:e september) och då kommer mormor, morfar, farmor, pappa, mamma, ja men alla. Blir första gången min farmor får se huset dessutom. LÄNGTAR SÅ! Hoppas vi hinner komma iordning ännu mer.

Simon håller på att fixa nu medan jag ligger nerbäddad i sängen. Tagit Ipren så orkar i alla fall jobba lite från sängen vilket är skönt.

 

 

Puss utanför bion! 

Kolla hur liten jag är bredvid han. haha. 

Älskar denna bilden Fanny tog på oss när vi sov. Vi somnade innan vi skulle iväg på bion. Tycker den är sjukt mysig . 

Busfia med Simons Hockey grejer. Hon är ofta ute på altanen och leker. Blev så tyst den kom hon in busigare än någonsin med detta och lekte hockey haha. 

Skjutsade Simon när det var akut slut på snus. Så kom han ut med rosor. Så fint gjort!

Mini sessan!

Vilken kille gör såhär fint i sin garderob? Jo min!

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats