Tiingelinn – Linn Andersson

Gravid vecka 11

Hej finisar!

Nu är jag gravid i vecka 11. Det känns helt overkligt att ha fått se vår lilla räka inne i magen. Min och Simons lilla skapelse. Var på ultraljud för kub i veckan men var lite för tidigt så får komma tillbaka igen om någon vecka. Men allt såg bra ut vad de kunde se i alla fall.

Tiden går så fort men ändå så sakta. Har fortfarande kvar mitt illamående men på en mer hanterbar nivå. Kan äta bättre nu. Äter massor med frukt, dricker massa juice, äter godis och får i mig mat också. Men inte vilken mat som helst, Matos är hemskt än.

Räkor är en hitt och mosarella sticks från max haha.

Ligger än så länge kvar under min ursprungs vikt innan gravidteten. I samma vecka med Juvelia i magen hade jag en liten kula men det har jag inte nu. Pratade med barnmorskan och det var absolut inte något konstigt med detta hon med tanke på mitt mående.

Mitt järnvärde är lågt som det varit under alla gravidteter men äter järntabletter så hoppas det blir bättre snart. Blir trött och får ont i huvudet. MEN vad som helst bara jag slipper spy alltså.

 

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Matilda

    Annars kan man ringa FaceTime vid nästa UL så Simon ändå är ’med’ ?
    Så himla kul för er och tänk att jag kände detta på mig ?
    Grattis till er än en gång ??

    1. Therese

      Det är olika i olika regioner. I Sthlm fick man inte varken ringa eller filma innan sommaren och nu får parter följa med men vänta ute tills undersökningstiden är, då får man hämta

  2. Jenni

    Ring och kolla om Simon får vara med på ultraljudet nästa gång. Jag är gravid med första barnet och första ultraljudet fick mannen inte vara med på, men hade mitt rul 28/9 (alltså innan restriktionerna släpptes) och ringde då och frågade och då fick partner (men inga barn) följa med även om det satt lappar överallt och stod i kallelsen att ingen fick följa med. Så ring och hör, kan vara annorlunda än vad det står!

stats