Tiingelinn – Linn Andersson

Gravid vecka 9

Hej finisar!

Nu är jag gravid i vecka nio och det fortsätter med illamående. Har börjat ha sådana åksjukearmband på mig som jag tycker hjälper litegrann. Men inte mycket. Kräks och mår illa för det mesta.

Simon har reagerat på att mina bröst har börjat bli mycket större, haha. Det spänner och de är ömma så ja det stämmer nog. Börja märka att tutten hoppar ur bh:n.

Tänk att man varit gravid tidigare och glömmer bort allt sånt här.

Har varit på inskrivning hos min barnmorska. Hon var extremt trevlig kändes hur bra som helst och hon försöker verkligen hjälpa mig med illamåendet..

Har fått tid för ett första ultraljud nu med vilket känns otroligt kul. Gud vad man längtar efter just det. Få se lilla bebisen. Synd bara att Simon inte får följa med…. Man får fylla globen men man får inte ha med sig en partner man bor med för att göra ultraljud. Sjukt enligt mig, men men. Tror vi bokar ett privat senare så han får vara med och känna sig delaktig.

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jessica

    I Region Kalmar får pappan vara med, är så tacksam för att min man fick vara med då det är hans första barn❤️

  2. Eveline

    Men va?
    Här i västra götalands regionen har de släppt på det, så här är fritt fram för partner att följa med.. så konstigt att det skiljer så

  3. Hanna

    Vi har bf april och fick iallafall lov att facetimea om vi stängde av ljudet! Så fråga eran bm om ni får göra det också, första ul är ju speciellt även om man gör fler sen ?

  4. Jessica

    Ja visst är det sjukt 🙁 fick inte ens ha med mig sambon när jag fick åka in för blödningar för ca en vecka sedan. Man känner sig så ensam. Du kan väl tipsa mig om vart man kan göra privat ultraljud sedan så jag kan ta med sambon dit med.

  5. Emma

    Men va? Får inte Simon följa med på ul? Här har de gjort 3 undantag få sambo/närstående får följa med. Tidigt ul, rul och ett av besöken från v.36. Så min sambo ska se om han kan ta ledigt från jobbet och följa med när jag ska gå

stats